35px

Fiordurile Norvegiene Grup organizat cu zbor inclus 2021 cu MSC Preziosa

 
Transportation
Perioada 19.05.2021 - 30.05.2021
Oferta Speciala
de la
 
1579
persoana in cabina dubla

19 Mai - Bucuresti - Hamburg. Intalnire cu insotitorul de grup/reprezentantul agentiei la Aeroportul Otopeni in jurul orei 03:30 pentru imbarcare pe cursa Lufthansa cu destinatia Hamburg. Zborul va fi la ora 06:10 si se va face o escala in Frankfurt. Se va lua apoi transferul spre portul din Hamburg, unde se va face imbarcarea pe vasul MSC Preziosa pentru itinerariul de mai jos:

Hamburg este al doilea cel mai mare oras si cel mai important port de pe teritoriul Germaniei, o metropola splendida, supranumita si “Poarta Lumii”. Inca din Evul Mediu orasul era loc de tranzactionare, oameni de diferite nationalitati faceau schimb de marfuri, aceasta indeletnicire asigurandu-le tuturor traiul zilnic. La momentul actual, Hamburg este un oras de prima clasa, unul dintre cele mai interesante si mai bogate de pe teritoriul Germaniei.

Flam este un sat din tinutul Sogn og Fjordane. Aici puteti face o excursie cu o ambarcatiune catre Gudvangen, timp in care va veti bucura de privelisti care va vor taia respiratia. In Flam puteti merge si la Flamsbanamusset, Muzeul Cailor Ferate. Nici Galleri Vinjum nu este de neglijat. Daca doriti sa aveti parte de activitati in aer liber, exista posibilitatea de a face drumetii in valea Aurlandsdalen. Multi care ajung aici vin pentru a se plimba pe calea ferata Flam, cea mai abrupta din lume.

Andalsnes este centrul administrativ al tinutului Rauma, situat pe malul fiordului Romsdalsfjord, langa gura de varsare a celebrului rau Rauma, la capatul Nordic al vaii Romsdalen. Andalsnes este un oras tanar supranumit “Poarta naturala de acces spre Alpii Romsdal” deoarece este inconjurat de munti cu varfuri de pana la 1800 de metri, printre cei mai mari si mai impresionanti din Norvegia. De aici puteti face o calatorie cu trenul pe una dintre cele mai pitoresti si fascinante cai ferate din Europa, numita Raumabanen.

Trondheim este cel mai vechi dintre orasele mari si al treilea ca marime din Norvegia. Este situat pe fiordul Trondheim si aici gasim cele mai cautate obiective turistice din Trondelag. Dintre acestea nu trebuie sa ratati Catedrala gotica Nidarosdomen, sanctuarul national al Norvegiei care dateaza din sec. al-XI-lea, construita peste mormantul Sfantului Olav. Cele mai importante muzee sunt Muzeul National de Arta Decorativa si Muzeul Palatului Arhiepiscopal. Dupa o scurta plimbare in centrul orasului pe cea mai nordica linie de tramvai din lume, numita Grakallbanen, veti ajunge la Bykmarka o zona populara de recreere ideala pentru drumetii.

Honningsvag este cel mai nordic oras din Norvegia continentala, situat in regiunea Nordkapp din tinutul Troms og Finnmark. Honningsvag este unul dintre cele mai mici orase din Norvegia, situat intr-un golf in partea de Sud-Est a Insulei Mageroya. Cea mai populara atractie de aici este o vizita la Capul Nord, cunoscut ca fiind cel mai Nordic punct al Europei.

Tromso este situat pe insula Tromsoya in tinutul Troms og Finnmark si este conectat de continent prin celebrul pod Tromso si tunelul Tromsoysund. Este considerat centrul administrativ al tinutului, un centru cultural major situat deasupra Cercului Arctic si poarta de intrare a Norvegiei in Arctic. Centrul orasului se distinge prin casele vechi de secole iar Catedrala Arctic ce dateaza din 1965, cu acoperisurile distinctive si ferestrele cu vitralii inalte, domina orizontul.

Alesund este situat pe coasta de Vest la intrarea in fiordul Geiranger, in tinutul More og Romsdal. Orasul este format din 7 insule si este cunoscut pentru stilul Art Nouveau in care a fost reconstruita o mare parte a orasului in urma incendiului din 1904. Puteti avea o superba vedere panoramica a arhitecturii orasului, arhipelagului si fiordurilor din jur de la observatorul de pe Muntele Aksla. Acvariul Alesund, Insula Godoy si Insula Runde sunt printre cele mai populare obiective turistice de aici.

30 Mai: Transfer din portul Hamburg spre aeroport si zborul spre Bucuresti. Dupa debarcare se va lua transferul spre aeroportul din Hamburg pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Bucuresti. Zborul va fi la ora 18:00 cu o escala in Frankfurt iar in Bucuresti se va ajunge la ora 23:50.

Tip cabina

Tarif Stadard

Cabina interioara fantastica

1579 €/pers

Cabina exterioara cu geam bella

1699 €/pers

Cabina exterioara cu geam fantastica

1769 €/pers

Cabina exterioara cu balcon bella*

1909 €/pers

Cabina exterioara cu balcon fantastica

2019 €/pers

Al treilea/patrulea adult in cabina bella

1189 €/pers

Al treilea/patrulea adult in cabina fantastica

1239 €/pers

Copil (0-17.99) in cabina bella sau fantastica

759 €/pers

Single interioara fantastica

 2399 €/pers

Single exterioara cu geam bella

2629 €/pers

Single exterioara cu geam fantastica

2769 €/pers

Single exterioara cu balcon bella*

3059 €/pers

Single exterioara cu balcon fantastica

3269 €/pers

Tariful include: 
- zborul din Bucuresti pana la Hamburg cu o escala in Frankfurt si retur Hamburg - Bucuresti cu o escala in Frankfurt cu compania aeriana Lufthansa

- transferul aeroport Hamburg – port Hamburg  – aeroport Hamburg

- taxele portuare – 170 euro/persoana

- taxele de aeroport – 92.57 euro/persoana pentru zborul din Bucuresti - pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 3 saptamani inainte de plecare)

- croaziera 11 nopti pe vasul de croaziera MSC Preziosa

- insotitor de grup roman (in cazul intrunirii unui grup minim de 16 de persoane, agentia  va furniza un insotitor de grup roman. La ofertarea tarifului, se are in vedere si costul aferent insotitorului de grup in ipoteza intrunirii numarului minim de persoane. In cazul in care nu se va intruni acest numar minim de persoane, agentia  nu va mai asigura insotitorul de grup)

- cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward)

- 3 mese in restaurantele principale si la restaurantele de tip bufet

- gustari intre mese la restaurantele de tip bufet

- suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa (de la dozatoarele din bufetele de pe vas)

- accesul la terenul de Baschet/Volei

- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja

- accesul la biblioteca

- accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului

- accesul la toate spectacolele de pe vas

- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging

- accesul la Aqua Park (doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Grandiosa si MSC Virtuosa)

- accesul la galeriile de arta

- accesul la zona de jocuri Arcade

- program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei

- participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca

- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi

- workshopuri de mestesuguri si hobby-uri

- acces in cluburi si activitati pentru copii si adolescent

- room-service 24 ore (livrarea este gratuita in cabina, se achita doar costul preparatelor) 

- cluburi de noapte si discoteci

- spectacole in stil Broadway

 

EXPERIENTA BELLA (disponibila pentru cabinele interioare, exterioare cu geam si balcon cu vedere obstruata)

- alegerea cabinei (in functie de disponibilitate)

- ora cinei va fi stabilita de catre linie, aceeasi pentru intregul grup (in functie de disponibilitate)

- acumulare de puncte MSC Voyagers Club pentru utilizarea acestora la croazierele viitoare  

EXPERIENTA FANTASTICA(disponibila pentru cabinele interioare, exterioare cu geam si balcon) toate facilitatile si serviciile incluse mai sus

- room service gratuit in cabina (nu se percepe nici taxa de livrare)

- mic dejun servit si livrat in cabina gratuit

- activitati speciale pentru copii: jocuri interactive in diferite limbi straine si clase de gatit pentru copii cu mascota Doremi

- ora cinei va fi stabilita de catre linie, aceeasi pentru intregul grup (in functie de disponibilitate)

- o poza suvenir pentru fiecare pasager de la seara Mediteraneana din restaurantele principale

- reducere de 50% pentru clasele de fitness (de exemplu yoga) si antrenor personal (in funcție de disponibilitate)

 

 

Tariful nu include:

- bacsisul - 10 euro/persoana/noapte (se poate modifica pana la plecare)
- jocurile de noroc si cazino-ul
- bauturile alcoolice, non-alcoolice si apa imbuteliata

- serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;

- simulator de Formula 1 (se afla doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside si MSC Seaview)

- cinematograf 4D (se afla doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside si MSC Seaview

- excursiile optionale
- apelurile telefonice date in afara navei din cabina
- asigurarile de sanatate
- mesele la restaurantele cu specific
- serviciile de Babysitting
- taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant. Aceasta taxa nu este perceputa de agentia de turism ci de catre linia de croaziere.
- serviciile medicale de la bordul vasului

 Tarifele se refera la locul in cabina si sunt exprimate in EURO/persoana in cabina dubla. Suplimentele pentru cabine single, triple sau quad sunt mentionate separat in oferta si sunt valabile in limita disponibilitatilor.

In cazul intrunirii unui grup minim de 16 persoane, agentia va furniza un insotitor de grup roman. La ofertarea tarifului, se are in vedere si costul aferent insotitorului de grup in ipoteza intrunirii numarului minim de persoane. In cazul in care nu se va intruni acest numar minim de persoane, agentia nu va mai asigura insotitorul de grup. Mentionam ca insotitorul de grup NU este ghid intrucat nu acompaniaza grupul in excursiile optionale organizate de linia de croaziera.

 Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si croaziera) si se supun unor reguli diferite de decomandare sau plata.

 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele agentiei. Tariful excursiilor este orientativ si este calculat pentru un grup minim de 24 de participanti. La un numar mai mic de participanti pretul  se recalculeaza.

 Pentru anumite facilitati de la bordul vasului sau din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar, spa, etc).

 Greutatea maxima admisa a bagajelor la avion este de 23 de kilograme pentru bagajul de cala si 8 kilograme pentru bagajul de mana. Pentru fiecare kilogram in plus fata de cele maxim admise, pasagerul va plati excedent de bagaj.

 Asigurarea medicala nu este inclusa in tarif, dar este recomandata. La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.

 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor portuare si de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti.

 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singuri si nu doresc sa achite suplimentul de cabina single.

 La imbarcare este necesara constituirea unui depozit financiar in numerar/garantarea cu un card de credit activ (card de debit alimentat) pentru eventualele cheltuieli de la bordul vasului, nefiind  posibila utilizarea numerarului la bord, cu exceptia cazino-ului.

 Bauturile alcoolice cumparate din magazinele duty-free de la bord vor fi pastrate la bord si se pot lua in ultima seara, in seara dinaintea debarcarii.

 O taxa de serviciu de 15% va fi adaugata ulterior tuturor cumparaturilor de la bord (bar, spa, etc). Aceasta taxa este perceputa de catre linia de croaziera si nu de catre agentie.

 In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul unde va acosta vasul, o harta, prognoza meteo, activitati sportive, spectacole si evenimentele ce vor avea loc la bord pe parcursul intregii zile.

 In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum: intarzieri in traficul aerian, schimbari de program sau de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteorologice, etc, ce pot avea consecinte asupra programului turistic. In aceste cazuri, agentia se obliga sa depuna toate eforturile pentru a gasi solutii in vederea depasirii situatiilor aparute dar, totodata, nu poate fi facuta raspunzatoare pentru situatiile mentionate mai sus si in consecinta, nici pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.

 Clasificarea pe stele a navelor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului Italian. Ca atare, facilitatile comune si cele ale cabinelor sunt conforme cu standardele locale.

 Costurile de transport, precum si taxele de aeroport si securitate pot fi majorate in functie de variatia pretului petrolului pe piata internationala, companie aeriana etc.

 Aspecte legate de sanatatea si capacitatea de a calatori: pasagerul declara pe proprie raspundere ca poate calatori pe mare si cu avionul si ca starea sau comportamentul sau nu vor afecta siguranta si confortul navelor, aeronavei sau a celorlalti pasageri ; orice pasager cu o afectiune care ii poate influenta capacitatea de a calatori trebuie sa prezinte certificat medical inainte de rezervare ; compania nu poate accepta o rezervare sau transportul unei femei care va fi insarcinata in cel putin 24 de sapatamani pana la sfarsitul croazierei.

 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 Conform reglementarilor in vigoare, minorii pot sa calatoreasca in strainatate in cazul in care:

 - sunt insotiti de ambii parinti sau tutorii legali;

- sunt insotiti de un parinte sau tutore legal care poate face dovada acordului celuilalt parinte asupra calatoriei minorului. Acordul scris trebuie legalizat notarial.

- adultul insotitor, in cazul in care acesta nu este nici unul dintre parinti sau tutorele legal, trebuie sa prezinte autoritatilor de frontiera, alaturi de imputernicirea ambilor parinti sau a tutorelui legal, si cazierul judiciar propriu eliberat cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea calatoriei.

 

Nu rata ofertele noastre:

Acordul

Oferta Completa -Fiordurile Norvegiene

Solicita oferta