Croaziera de Grup Tarile Baltice cu zbor inclus - MSC Virtuosa - Imbarcare din Kiel

 
Transport
Perioada 21.08.32021 - 28.08.2021
Oferta speciala
de la
 
1489
persoana / pachet 7 nopti

21 August - Bucuresti – Hamburg - Kiel

Intalnire cu insotitorul de grup/reprezentantul agentiei Croaziere.net la Aeroportul Otopeni in jurul orei 03:30 pentru imbarcare pe cursa Lufthansa cu destinatia Hamburg. Zborul va fi la ora 06:10 si se va face o escala in Munchen. Se va lua apoi transferul din Hamburg spre portul din Kiel, unde se va face imbarcarea pe vasul MSC Virtuosa pentru itinerariul de mai jos:

Kiel este un orasel portuar pitoresc, cu o atmosfera studenteasca animata, datorita Universitatii de aici. Dintre obiectivele turistice va recomandam Antikensammlung, Acvariul GEOMAR, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Medicala si Farmaceutica, Muzeul Maritim, Galeria Municipala de Arta Contemporana si Muzeul de Zoologie. Kiel are o retea de transport public bine dezvoltata, bazata pe autobuze si feriboturi, iar serviciile de taximetrie sunt foarte bune.

Orasul Copenhaga poarta farmecul lumii vechi alaturi de unele dintre cele mai frumoase exemple de arhitectura avangardista din lume . Este un oras vibrant, modern, cu o istorie lunga si fascinanta. Atractiile orasului sunt numeroase si usor accesibile pe jos; arhitectura reflecta secole intregi, magazinele sunt splendide, iar restaurantele ofera preparate delicioase.

Una dintre cele mai titrate capitale europene, Helsinki este un amestec cultural inedit. Acest oras ofera o suita interesanta de obiective si atractii turistice, Catredalele si Muzeele fiind doar cateva dintre optiuni. O plimbare pe faleza sau prin pietele in aer liber sunt un must do, insa nu este de neglijat nici Gradina Zoologica (una dintre cele mai vechi din lume). Farmecul acestui oras o sa va convinga ca nu ati facut o alegere gresita.

Sankt Petersburg are tot ce-i trebuie pentru a fi unul dintre orasele-bijuterii ale lumii. Aici ai ocazia sa admiri cele mai somptuoase palate ale Europei, care arata cat de bogata a fost si este Rusia, cele mai mari biserici ortodoxe si cele mai impresionante muzee, pline ochi cu arta si istoria nationala. Daca te plimbi de-a lungul canalului intortocheat, vei observa la orizont cupolele si monumentele arhitecturale tipic rusesti cu modele si culori care fac din acest oras un loc fascinant.

Tallinn, frumoasa capitala a Estoniei, este un oras ce imbina cu succes modernul cu trecutul. Centrul istoric al orasului pastreaza intact farmecul splendidului oras hanseatic de odinioara. Capitala Estoniei este anual vizitata de un numar mare de turisti, atata datorita obiectivelor istorice, culturale si arhitecturale, cat si celorlalte atractii turistice care se gasesc aici.

28 August: Transfer din portul Kiel spre aeroport din Hamburg si zborul spre Bucuresti. Dupa debarcarea in Kiel se va lua transferul spre aeroportul din Hamburg pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Bucuresti. Zborul va fi la ora 18:50 cu o escala in Munchen iar in Bucuresti se va ajunge la ora 00:45.

 

Tip cabina

Tarif Stadard

Cabina interioara fantastica

1589 €/pers

Cabina exterioara cu geam fantastica

1779 €/pers

Cabina exterioara cu balcon bella*

1849 €/pers

Cabina exterioara cu balcon fantastica

1929 €/pers

Al treilea/patrulea adult in cabina bella

1149 €/pers

Al treilea/patrulea adult in cabina fantastica

1169 €/pers

Copil (0-11.99) in cabina bella sau fantastica

739 €/pers

Copil (12-17.99) in cabina bella sau fantastica

949 €/pers

Single interioara fantastica

 2399 €/pers

Single exterioara cu geam fantastica

2769 €/pers

Single exterioara cu balcon bella*

2929 €/pers

Single exterioara cu balcon fantastica

3079 €/pers

Tariful include: 
- zborul din Bucuresti pana la Hamburg cu o escala in Munchen si retur Hamburg - Bucuresti cu o escala in Munchen cu compania aeriana Lufthansa

- transferul aeroport Hamburg – port Kiel  – aeroport Hamburg

- taxele portuare – 140 euro/persoana

- taxele de aeroport – 80.87 euro/persoana pentru zborul din Bucuresti - pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 3 saptamani inainte de plecare)

- croaziera 7 nopti pe vasul de croaziera MSC Virtuosa

- insotitor de grup roman (in cazul intrunirii unui grup minim de 16 de persoane, agentia va furniza un insotitor de grup roman. La ofertarea tarifului, se are in vedere si costul aferent insotitorului de grup in ipoteza intrunirii numarului minim de persoane

- cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward)

- 3 mese in restaurantele principale si la restaurantele de tip bufet

- gustari intre mese la restaurantele de tip bufet

- suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa (de la dozatoarele din bufetele de pe vas)

- accesul la terenul de Baschet/Volei

- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja

- accesul la biblioteca

- accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului

- accesul la toate spectacolele de pe vas

- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging

- accesul la Aqua Park (doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Grandiosa si MSC Virtuosa)

- accesul la galeriile de arta

- accesul la zona de jocuri Arcade

- program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei

- participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca

- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi

- workshopuri de mestesuguri si hobby-uri

- acces in cluburi si activitati pentru copii si adolescenti

- room-service 24 ore (livrarea este gratuita in cabina, se achita doar costul preparatelor) 

- cluburi de noapte si discoteci

- spectacole in stil Broadway

 

EXPERIENTA BELLA  (disponibila pentru cabinele interioare, exterioare cu geam si balcon cu vedere obstruata)

- alegerea cabinei (in functie de disponibilitate)

- ora cinei va fi stabilita de catre linie, aceeasi pentru intregul grup (in functie de disponibilitate)

- acumulare de puncte MSC Voyagers Club pentru utilizarea acestora la croazierele viitoare  

EXPERIENTA FANTASTICA (disponibila pentru cabinele interioare, exterioare cu geam si balcon)

 - toate facilitatile si serviciile incluse mai sus

- room service gratuit in cabina (nu se percepe nici taxa de livrare)

- mic dejun servit si livrat in cabina gratuit

- activitati speciale pentru copii: jocuri interactive in diferite limbi straine si clase de gatit pentru copii cu mascota Doremi

- ora cinei va fi stabilita de catre linie, aceeasi pentru intregul grup (in functie de disponibilitate)

- o poza suvenir pentru fiecare pasager de la seara Mediteraneana din restaurantele principale

- reducere de 50% pentru clasele de fitness (de exemplu yoga) si antrenor personal (in funcție de disponibilitate)

Tariful nu include:

- bacsisul - 10 euro/persoana/noapte (se poate modifica pana la plecare)
- jocurile de noroc si cazino-ul
- bauturile alcoolice, non-alcoolice si apa imbuteliata

- serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;

- simulator de Formula 1 (se afla doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Grandiosa si MSC Virtuosa)

 - cinematograf 4D (se afla doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Grandiosa si MSC Virtuosa)

- simulator de zbor (se afla doar pe vasele MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Grandiosa si MSC Virtuosa)

- pista de bowling (se afla doar pe vasele MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Grandiosa si MSC Virtuosa)
- excursiile optionale 
- apelurile telefonice date in afara navei din cabina
- asigurarile de sanatate
- mesele la restaurantele cu specific
- serviciile de Babysitting
- taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant. Aceasta taxa nu este perceputa de agentia de turism ci de catre linia de croaziere.
- serviciile medicale de la bordul vasului


Linia de croaziera isi rezerva dreptul de a include in tarif o suprataxa de combustibil. Valoarea acestui supliment va fi confirmata ulterior confirmarii rezervarii doar in cazul in care pretul petrolului NYMEX (New York Mercantile Exchange) va depasi nivelul de 100 USD per baril.

 

 

Tarifele se refera la locul in cabina si sunt exprimate in EURO/persoana in cabina dubla. Suplimentele pentru cabine single, triple sau quad sunt mentionate separat in oferta si sunt valabile in limita disponibilitatilor.

In cazul intrunirii unui grup minim de 16 persoane, agentia va furniza un insotitor de grup roman. La ofertarea tarifului, se are in vedere si costul aferent insotitorului de grup in ipoteza intrunirii numarului minim de persoane. In cazul in care nu se va intruni acest numar minim de persoane, agentia nu va mai asigura insotitorul de grup. Mentionam ca insotitorul de grup NU este ghid intrucat nu acompaniaza grupul in excursiile optionale organizate de linia de croaziera.

 Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si croaziera) si se supun unor reguli diferite de decomandare sau plata.

 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele agentiei. Tariful excursiilor este orientativ si este calculat pentru un grup minim de 24 de participanti. La un numar mai mic de participanti pretul  se recalculeaza.

 Pentru anumite facilitati de la bordul vasului sau din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar, spa, etc).

 Greutatea maxima admisa a bagajelor la avion este de 23 de kilograme pentru bagajul de cala si 8 kilograme pentru bagajul de mana. Pentru fiecare kilogram in plus fata de cele maxim admise, pasagerul va plati excedent de bagaj.

 Asigurarea medicala nu este inclusa in tarif, dar este recomandata. La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.

 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor portuare si de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti.

 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singuri si nu doresc sa achite suplimentul de cabina single.

 La imbarcare este necesara constituirea unui depozit financiar in numerar/garantarea cu un card de credit activ (card de debit alimentat) pentru eventualele cheltuieli de la bordul vasului, nefiind  posibila utilizarea numerarului la bord, cu exceptia cazino-ului.

 Bauturile alcoolice cumparate din magazinele duty-free de la bord vor fi pastrate la bord si se pot lua in ultima seara, in seara dinaintea debarcarii.

 O taxa de serviciu de 15% va fi adaugata ulterior tuturor cumparaturilor de la bord (bar, spa, etc). Aceasta taxa este perceputa de catre linia de croaziera si nu de catre agentie.

 In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul unde va acosta vasul, o harta, prognoza meteo, activitati sportive, spectacole si evenimentele ce vor avea loc la bord pe parcursul intregii zile.

 In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum: intarzieri in traficul aerian, schimbari de program sau de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteorologice, etc, ce pot avea consecinte asupra programului turistic. In aceste cazuri, agentia se obliga sa depuna toate eforturile pentru a gasi solutii in vederea depasirii situatiilor aparute dar, totodata, nu poate fi facuta raspunzatoare pentru situatiile mentionate mai sus si in consecinta, nici pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.

 Clasificarea pe stele a navelor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului Italian. Ca atare, facilitatile comune si cele ale cabinelor sunt conforme cu standardele locale.

 Costurile de transport, precum si taxele de aeroport si securitate pot fi majorate in functie de variatia pretului petrolului pe piata internationala, companie aeriana etc.

 Aspecte legate de sanatatea si capacitatea de a calatori: pasagerul declara pe proprie raspundere ca poate calatori pe mare si cu avionul si ca starea sau comportamentul sau nu vor afecta siguranta si confortul navelor, aeronavei sau a celorlalti pasageri ; orice pasager cu o afectiune care ii poate influenta capacitatea de a calatori trebuie sa prezinte certificat medical inainte de rezervare ; compania nu poate accepta o rezervare sau transportul unei femei care va fi insarcinata in cel putin 24 de sapatamani pana la sfarsitul croazierei.

 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 Conform reglementarilor in vigoare, minorii pot sa calatoreasca in strainatate in cazul in care:

 - sunt insotiti de ambii parinti sau tutorii legali;

- sunt insotiti de un parinte sau tutore legal care poate face dovada acordului celuilalt parinte asupra calatoriei minorului. Acordul scris trebuie legalizat notarial.

- adultul insotitor, in cazul in care acesta nu este nici unul dintre parinti sau tutorele legal, trebuie sa prezinte autoritatilor de frontiera, alaturi de imputernicirea ambilor parinti sau a tutorelui legal, si cazierul judiciar propriu eliberat cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea calatoriei.

Nu rata ofertele noastre

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea comunicarii ofertei / informatiilor solicitate.

Oferta Completa - Tarile Baltice

Solicita oferta