Sejur la Holbina cu excursie la Gura Portitei

pachet 3 nopti cu pensiune completa (pranz optional la Gura Portitei)

3
 
Transportation
Perioada 06.06.2022 - 12.09.2022
de la
 
40230
persoana/sejur

Partea sudică a deltei, un alt colț rupt din rai, ne dezvăluie atât un complex turistic rafinat, amenajat în deplină armonie cu natura cât și unul dintre cele mai exotice locuri de pe litoralul românesc, Gura Portiței.

Un program nou dedicat celor care își doresc să se relaxeze departe de agitația cotidiană.

Situat în inima Deltei Dunării, resortul Holbina - 3 Bibani este o oază de confort, înconjurată de un peisaj sălbatic specific unei rezervații naturale. Acest sejur oferă atât posibilitatea de a vizita cele 1.270 de hectare de luciu de apă amenajate și îngrijite cu pasiune, de a vă bucura de razele soarelui la Gura

Portitei, un colț de rai așezat pe o fâșie îngustă de nisip, cât și de a pescui în așa numitul ”cel mai bun loc de prins știucă din România”.

Aveți incluse: 3 nopți de cazare într-o locație unică din Delta Dunării, pensiune completă în incinta Holbina (prânz opțional la Gura Portiței), transferurile pe apă, 2 excursii cu bărci de turism, timp liber la piscină și la plajă sau puteți combina acest program cu 1-2 zile pline la pescuit la știucă în care aveți barca și combustibilul incluse.

Ordinea excursiilor va fi stabilita de catre organizator, iar o propunere de program arata asa:

 Ziua 1:

15:30 - Întâlnirea / îmbarcarea | 16:00 - Plecarea din Murighiol (cu barca) | 18:00 - Cazarea la pensiune | 19:00 - Cina

Întâlnirea, îmbarcarea, parcarea 

Plecarea pentru acest sejur se face din Parcarea Star 2000 - Murighiol, la ora 16:00.

Transferul și cazarea la pensiune

Transferurile se fac cu bărcile resortului și durează aproximativ 1 ora (transfer rapid). Odată ajunși La Holbina veți fi întâmpinați de personalul resortului, pentru check in (conform voucherului).

Seara, sunteți așteptați în restaurantul resortului pentru o cină delicioasă.

Puteți opta pentru o excursie de o oră la apusul soarelui, în incinta complexului. Fiind o excursie opțională, prezența trebuie anunțată în momentul rezervării.

 Ziua 2:

8:30 - Mic dejun | 9:30-13:30 - Excursia în incinta Holbina | 14:00 - Masa de prânz | Timp liber| 20:30 - Cina

 Excursia în incinta Holbina

 După micul dejun veți explora o zonă protejată, privată, cu o întindere de 1200ha, unde liniștea de sanctuar vă va ajuta să vă relaxați pe deplin.

Multe păsări și mamifere își găsesc refugiul aici, pentru cuibărit sau căutarea hranei.

 Timp liber

 Timpul liber rămas la dispoziție poate fi petrecut la cele 2 piscine (de adulți și de copii) sau jacuzzi. Pentru cei activi resortul pune la dispoziție 25 de caiace, ideale pentru o scurtă excursie la apus.

 Ziua 3:

Excursia la răsăritul soarelui | 8:30 - Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia la Gura Portiței | 20:30 - Cina

 Excursia la răsărit (opțională)

 Dacă doriți să participați la excursia la răsărit, anunțați recepția cu o seară înainte (moment în care veți fi informați și de ora de plecare). Excursia la răsărit are loc în incinta Holbina și durează aproximativ o ora.

 Excursia la Gura Portiței

 După servirea micului dejun se pornește către Gura Portiței, trecând prin Lacul Razim, numit și marea cu apă dulce a României. Apa curată, mulţimea de păsări de apă dulce și sărată, liniştea absolută, crează cadrul perfect pentru a ajunge la fragilul cordon litoral ce separă de mii de ani Marea Neagră de rezervația Deltei Dunării. Este o destinație unică, sălbatică și tot odată alegerea perfectă pentru plajă și masa de prânz la restaurantul local (opțional). La ora 17:00 are loc întâlnirea la barcă și plecarea către Holbina.

 Ziua 4:

 8:30 - Mic dejun | 9:30- Îmbarcarea pentru transferul către Murighiol | 11:30 - Debarcarea la Murighiol, finalul programului.

 Transferul către Murighiol.

După micul dejun se pornește către Murighiol unde ne luam rămas bun.

 

*În cazul zilelor cu vânt foarte puternic și valuri mari pe Lacul Razim, excursia la Gura Portiței se va schimba cu excursie la Perisor (plajă sălbatică), care nu necesită traversarea lacului.

 

 

 

 

 

 

 

Plecari

Tarif

06.06, 13.06, 20.06, 27.06, 04.07, 11.07, 18.07, 25.07, 05.09, 12.09

2000

09.06, 16.06, 23.06, 30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 01.08, 04.08, 08.08, 11.08, 15.08, 18.08, 22.08, 25.08, 29.08, 01.09, 08.09

2200

   *Pretul din tabel este exprimat in lei/persoana/sejur si include TVA

 Optionale  

  • Supliment single 750 lei/persoană/sejur
  • Excursie la apus/răsăritul soarelui - 100 lei/persoană/excursie

   Politica pentru copii  

  • Copiii sub 7 ani (6.99) au gratuitate - dorm în aceeați cameră cu părinții
  • Copiii 7-12 ani achită 50% din tariful sejurului
  • Copiii peste 12 ani se încadrează la adulți
  • Supravegherea copiilor pe toată durata sejurului revine în exclusivitate părinților.

Ești pescar?

Puteți înlocui una sau ambele excursii de o zi cu pescuitul la știucă, în incinta Holbina. Acest lucru trebuie anunțat în momentul rezervării. În aceeași zi, puteți combina pescuitul cu o excursie de agrement doar contra cost (se va achita separat barca pentru pescuit).

Tariful  include

·       Cazare la Holbina 3 Bibani, în camera dublă, pentru 3 nopți.

·       Mesele (cina din prima zi, mic dejun, prânz și cină în ziua 2, mic dejun și cină în ziua 3, mic dejun în ultima zi)

·       Excursie în incinta Holbina (4 ore)

·       Excursie la Gura Portitei (o zi)

·       Transferurile, Murighiol - Holbina și retur

·       Taxele de vizitare a Deltei Dunării impuse de autorități (ARBDD).

 

 

Tariful nu include

  • Băuturile (altele decât apa la masă)
  • Mesa de pranz - în ziua excursiei la Gura Portiței, este restaurant la fața locului
  • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

 

 

 

 Ești pescar?

Puteți înlocui una sau ambele excursii de o zi cu pescuitul la știucă, în incinta Holbina. Acest lucru trebuie anunțat în momentul rezervării. În aceeași zi, puteți combina pescuitul cu o excursie de agrement doar contra cost (se va achita separat barca pentru pescuit).

 Pescuit, știuci mari și relaxare

Pentru varianta în care alegeți să mergeți la pescuit puteți începe ziua la orice oră doriți, doar să anunțați personalul cu o seară înainte. În această zi aveți incluse cele 3 mese ale zilei. Pentru mic dejun și/sau prânz, puteți opta între a lua masa în restaurant sau la pachet. Vara, pauza la prânz este chiar binevenită.

Barca de pescuit

 Bărcile pentru pescuit sunt foarte spațioase (au 7m lungime), ideale pentru 2-3 pescari. Fiecare barcă este dotată cu motor termic (benzină), motor electric, ghionder și minciog mare, de care vă puteți folosiți atunci când prindeți știucile mari, pentru a evita să le răniți.

 Pescuitul în incinta se face doar cu acceptarea regulamentului de pescuit al resortului Holbina - 3 Bibani. Trebuie să vă aduceți voi toate echipamentele de pescuit.

 

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne prin formularul de mai jos:

Trebuie sa va dati acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal

Solicita oferta