Finolhu Baa Atoll Maldives

Male Maldive
Baa Atoll / Kanifushi
Situat in biosfera mondială UNESCO a atolul Baa, Seaside Finolhu oferă oaspeților experiența supremă pe insulă. Fiecare vilă a lui Finolhu este situată fie pe malul insulei, fie direct deasupra apelor oceanului. Mai mult de jumătate dintre vile au piscină privată, in timp ce fiecare categorie de vile oferă o zonă de living spațioasă, cu tot confortul modern de acasă.

Finolhu oferă opțiuni elegante de luat masa, cu bucătăria de pe plajă in inima sa, unde oaspeții pot savura preparate internaționale preferate in orice moment al zilei. Alte opțiuni includ experiența culinară de la Crab Shack, situat la jumătatea distanței de-a lungul minunatului banc de nisip din Finolhu, sau localul asiatic de mese rafinate Kanusan. Arabian Grill, in stil boutique, celebrează amestecurile legendare de condimente ale aromelor din Orientul Mijlociu, in timp ce Milk LAB oferă gustări rapide și ușoare. Oaspeții pot savura o gustare sau o băutură impreună cu vederi spectaculoase de pe puntea superioară a Beach Club.

Clubul Oceaneers ii ține pe cei mici distrați cu activități și facilități fantastice pentru copii, impreună cu personal grijuliu. Clubul pentru copii are o zonă de joacă in aer liber cu set de joacă, dressing, piscină pentru copii și studio de artă. Descoperiți experiențe captivante la centrul de scufundări, care oferă o serie de activități și excursii, inclusiv snorkelling, scufundări, pescuit, croazieră și multe altele. Pentru aventuri pline de apă, oaspeții pot incerca centrul de sporturi acvatice.

Centrul spa complet echipat imbină tot ce este mai bun din Est și Vest intr-un meniu răsfățat de programe holistice și tratamente personalizate livrate cu experiență intr-un cadru liniștitor. Proprietatea oferă o sală de gimnastică interioară și in aer liber, yoga sau meditație la Pavilionul Yoga in aer liber sau direct pe plajă.

La Finolhu se poate ajunge cu o plimbare de 30 de minute cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Malé sau cu un zbor de 15 minute la Aeroportul intern Dharavandhoo, urmată de o plimbare de 25 de minute cu barca cu motor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Finolhu Baa Atoll Maldives, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta