Amplasat pe coasta de est a insulei Mauritius, hotelul Friday Attitude este situat în satul liniștit de pescari Trou d'Eau Douce. Atmosfera este relaxată, ideală pentru vacanțe în familie, cupluri sau prieteni. Decorul contemporan și tonic, spațiile deschise înconjurate de vegetație exotică sunt caracteristice atmosferei relaxate și exotice. Cele 50 de camere, dintre care 15 special concepute pentru familii, amplasate în bungalourile lor, sunt la doar câțiva pași de nisipul alb și fin. La umbra copacilor de cocos sau sub cabanele de pe plajă vizavi de Ile aux Cerfs și de laguna cu nuanțe de albastru, stilul de viață tipic maurițian completează perfect peisajul.
Hotel Website: https://hotels-attitude.com/

Facilitati camere

Toate cele 50 de dormitoare ale hotelului Friday Attitude promit o atmosfera linistitoare si un design minimalist. Materialele naturale precum lemnul si inul acorda locului o nota de simplitate aparte. Pe partea de culoare, nuantele de bej sau alb creeaza o atmosfera relaxanta, in timp ce portocaliul ofera o nota de energie si luminozitate. Este o armonie frumoasa si foarte propice pentru o vacanta dulce si relaxanta.


Facilitati hotel
Amplasat pe coasta de est a insulei Mauritius, hotelul Friday Attitude este situat in satul linistit de pescari Trou d'Eau Douce. Atmosfera este relaxata, ideala pentru vacante in familie, cupluri sau prieteni. 
Decorul contemporan si tonic, spatiile deschise inconjurate de vegetatie exotica sunt caracteristice atmosferei relaxate si exotice. Cele 50 de camere, dintre care 15 special concepute pentru familii, amplasate in bungalourile lor, sunt la doar cativa pasi de nisipul alb si fin. La umbra copacilor de cocos sau sub cabanele de pe plaja vizavi de Ile aux Cerfs si de laguna cu nuante de albastru, stilul de viata tipic mauritian completeaza perfect peisajul.  

Localizare

Friday Attitude Hotel este situat chiar langa Silver Beach, la aproximativ 4,4 km de plaja Belle Mare. Plaja Palmar se afla la 2,8 km de proprietate. Hotelul Friday Attitude este situat la cateva minute de mers cu masina de insula privata Ile aux Cerfs. 

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion BUCURESTI - MAURITIUS 2024 / 2025 OS Bucuresti - Mauritius; Taxe de aeroport; Avion MAURITIUS - BUCURESTI 2024 / 2025 OS Mauritius - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Friday Attitude, Mauritius, Mauritius

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta