Hotelul Aurora din Mamaia este amplasat in sudul statiunii, la 25 de metri de plaja si cativa pasi de parcul Aqua Magic.

Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 600 de locuri), 3 lifturi, rampa de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, bar de zi in lobby, loc de joaca pentru copii, parcare , 2 piscine ultramoderne pentru adulti si copii, pastrarea obiectelor de valoare, internet wireless in tot Complexul Aurora (camere, hol, bar, restaurant, piscina), primirea si pastrarea corespondentei, trezire la cerere, pastrarea bagajelor, informatii turistice si culturale, parcare spatioasa (cu o capacitate de 150 de locuri, ce apartine Primariei), telefon (la receptie), comenzi taxi, servicii postale, spalatorie si curatatorie.
Hotelul Aurora pune la dispozitie 343 de camere duble, dispuse pe 10 etaje, fiecare etaj cuprinzand 34 – 35 de camere.

Facilitati camere: balcon, baie proprie cu dus, minibar, televizor, aer conditionat, ferestre termopan, internet wireless, pardoseala cu mocheta, acces pe baza de cartela.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la Wi-Fi in tot complexul, acces gratuit la piscina exterioara. Informatii suplimentare: - micul dejun se serveste in Restaurant Aurora, in sistem bufet suedez asistat (exceptie cand numarul turistilor din hotel este mai mic de 40). - in cazul in care se opteaza pentru pranz si/sau cina, acestea vor fi servite in Restuarant Aurora, a la carte sau in regim autoservire, pe baza de bonuri valorice care trebuie consumate pana la finalul sejurului. - accesul in incinta Complexului Piscina Aurora este limitat de conditiile meteo. Este un serviciu gratuit pentru turistii cazati la hotel, care vor beneficia in limita disponibilului de sezlonguri si de masute. - accesul la serviciile incluse si conexe se face doar pe baza bratarilor de acces (nedetasabile, netransmisibile). Pentru inlocuirea bratarii datorita distrugerii sau pierderii se va percepe o taxa de 30 lei. Vor primi bratara de acces numai persoanele trecute pe voucher. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la Wi-Fi in tot complexul, acces gratuit la piscina exterioara.

Informatii suplimentare:
- micul dejun se serveste in Restaurant Aurora, in sistem bufet suedez asistat (exceptie cand numarul turistilor din hotel este mai mic de 40).
- in cazul in care se opteaza pentru pranz si/sau cina, acestea vor fi servite in Restuarant Aurora, a la carte sau in regim autoservire, pe baza de bonuri valorice care trebuie consumate pana la finalul sejurului.
- accesul in incinta Complexului Piscina Aurora este limitat de conditiile meteo. Este un serviciu gratuit pentru turistii cazati la hotel, care vor beneficia in limita disponibilului de sezlonguri si de masute.
- accesul la serviciile incluse si conexe se face doar pe baza bratarilor de acces (nedetasabile, netransmisibile). Pentru inlocuirea bratarii datorita distrugerii sau pierderii se va percepe o taxa de 30 lei. Vor primi bratara de acces numai persoanele trecute pe voucher.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Aurora - Inscrieri Timpurii 31.12.2021 - Mic dejun, Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta