Grecotel Plaza Beach House

Isl Crete Rethymno, Greece
isl. Crete-Rethymno vezi pe harta

Despre Hotel


Camere

Facilități camere: aer condiționat / încălzire, frigider, mini-Hi-Fi, TV prin satelit, cadă / duș, uscător de păr, telefon cu linie directă, DVD player, bucătărie utilată (vase, ustensile de bucătărie, ceainic electric, aparat de cafea, mașină de spălat vase, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, cuptor, mixer, prăjitor de pâine), fier și masă de călcat, seif (gratuit), internet Wi-Fi gratuit (în majoritatea camerelor), balcon / terasă. Baby cot - gratuit. Apartment 1-Bedroom SV (~ 38-46 mp) Dormitor principal, un living separat cu o chicinetă, poate fi folosit ca zonă de relaxare sau ca dormitor suplimentar; 2 paturi duble sau un pat dublu și 2 paturi de o persoană, una sau două chiuvete, cadă sau jacuzzi.
Citta Vecchia Grande Apts SV (~ 63 mp) Parter, vedere directă la mare, dormitor matrimonial, living / a doua zonă de dormit cu chicinetă; 2 paturi duble, un pat de o persoană și posibilitatea unui pat suplimentar de o persoană, 2 băi (una cu cadă, cealaltă cu duș).
Family Apartments Private Pool (~ 38-43 mp) Parter, vedere la grădină, dormitor matrimonial, living / a doua zonă de dormit cu chicinetă; pat dublu, pat supraetajat, baie cu hidromasaj, piscină privată.
Family Apartments GV or Partial SV (~ 38-43 mp) Parter sau etaj, dormitor matrimonial, living / a doua zonă de dormit cu chicinetă; pat dublu, pat supraetajat, baie cu cadă.
Fortezza Grande Apartments SV (~ 80 mp) Apartamente de familie; bucătărie modernă și 3 zone separate de dormit. Living în aer liber complet mobilat cu vedere directă la mare. 2 dormitoare separate, living / zonă de dormit cu chicinetă; 2 paturi duble, pat de o persoană și posibilitatea unui pat suplimentar de o persoană, 2 băi cu cadă și duș.
Loft Maisonettes 2-Bedrooms (~ 62-97 mp) Apartament de familie renovat, 2 dormitoare, zonă de living / dormitor cu bucătărie complet utilată, pat dublu și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat, 2 băi - cadă și duș sau 2 băi - unele camere au o cadă cu hidromasaj).
Master Loft Maisonettes 1-Bedroom GV or Partial SV (~ 41-63 mp) Camere renovate, dormitor matrimonial la etajul superior și zonă de living / dormitor cu bucătărie la etajul inferior; pat dublu, canapea sau 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat, 2 băi - duș și cadă (în unele camere - hidromasaj).
Petit Loft Maisonettes GV (~ 41 mp) Camere renovate, dormitor matrimonial boho chic cu tavan înalt din lemn la etajul superior, living / dormitor cu bucătărie la etajul inferior; pat dublu și pat supraetajat, 2 băi - duș și cadă (în unele camere - hidromasaj).
Plaza Studios GV/SV (~ 31-42 mp) Parter sau etajul al doilea. Camere renovate, cu o chicinetă modernă utilată, combină stilul boho chic cu o atmosferă caldă. Plan deschis, pat dublu sau 2 paturi de o persoană și un pat suplimentar de o persoană, baie (cadă sau duș).
Plaza Grande Apartments GV (~ 62-97 mp) Apartamente renovate pe un singur nivel sau stil maisonette, bucătărie complet utilată. Camere cu un singur nivel - 2 dormitoare și zonă de living / dormitor cu bucătărie; 2 paturi duble SAU pat dublu și 2 paturi de o persoană și pat supraetajat, 2 băi (una cu cadă, cealaltă cu hidromasaj). Stil maisonettes - 2 nivele, 2 dormitoare și zonă de living / dormitor cu bucătărie; 2 paturi duble și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat; 2 băi - una cu cadă sau duș, cealaltă cu cadă (unele camere au hidromasaj).
Plaza Veranda Apartments GV (~ 38-43 mp) Camere spațioase renovate, cu facilități moderne și decor boho-chic atractiv. Terasa spațioasă complet mobilată poate fi folosită ca un salon în aer liber, cu vedere la peisajul verde. Parter. Dormitor principal și zonă de living / dormitor cu chicinetă, pat dublu sau 2 paturi single sau pat supraetajat, baie (cadă sau duș). Curățenie zilnică în camere. Schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.

Mese

Mic dejun
Restaurantul Plaza - Bufet
Bufet gourmet american cu o selecție suplimentară de produse naturale de fitness și un colț cu produse tradiționale și ceaiuri de plante locale.
Mic dejun continental târziu. Mic dejun devreme la cerere.
Mic dejun în cameră, la cerere.
Prânz - Restaurant Plaza - Meniu à la carte (contra cost), cu cele mai bune feluri de mâncare cretane, cu accent pe produsele agricole proaspete. Meniuri pentru copii contra cost.
Pachet de prânz la cerere.
Cină - Restaurant Plaza - Meniu à la carte contra cost, cu rezervare prealabilă. Meniuri pentru copii contra cost.
Sunset Pool Cafe
Lounge modern pe terasă, disponibil pentru cocktailuri și gustări.
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Grecotel Plaza Beach House, Creta, Grecia

Solicita oferta