Localizare: intr-o oaza de liniste, incojurata de naura din zona Lassi, in apropiere de capital Argostoli. La apoximativ 300 de metri de hotel se afla o plaja cu nisip. In imediata apropiere, la doar 100 de metri de hoel se afla un centru comercial cu magazine, restaurante, baruri si cafenele. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Kefalonia si se afla la aproximativ 7 km distanta.

Facilitati: Piscina exterioara, bar la piscina, jocuri in interior - biliar si ping-pong, parcare private, pe plaja - sporturi acvatice.

Camere: Toate camerele sunt mobilate modern, dispun de balcoane/terase mobilate, AC, WIFI, si televizor. Fiecare camera este dotata cu paturi twin. Sun disponibile si camera ripple, sudio (2 - 3 persoane) si apartament cu un dormitory (2 - 4 persoane).

Masa:  

Website: http://www.lorenzohotel.gr/

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion OTP-EFL 2022 (Day 6) Bucuresti - Kefalonia; Taxe aeroport; Catering (doar apa); Avion EFL-OTP 2022 (Day 6) Kefalonia - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Lorenzo, Kefalonia, Grecia

Solicita oferta