Premier Luxury Mountain Resort este un hotel de 5* situat in statiunea Bansko, la poalele muntilor Pirin care ofera oaspetilor sai un sejur de neuitat intr-un peisaj de poveste. Se afla la 700 m de partia de SKI si 1 km de centrul orasului Bansko. Resortul a fost construit in anul 2009, iar in 2016 a avut loc ultima renovare.

Descriere

Locatia ofera acces la 70 km de pârtii perfect amenajate, ce oferă un cadru ideal pentru schi sau snowboarding.

 


Localizare

Situat in statiunea Bansko, la 1 km de centrul orasului si 700 m de partia de SKI.

 


Facilitati hotel

Hotelul Premier Luxury Mountain Resort pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati la cele mai inalte standarde: 2 restaurante, Wellness-Spa si centru de infrumusetare, piscina interioara incalzita si piscina exterioara sezoniera, centru de fitness, wi-fi gratuit,  mini club si animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri, magazin de suveniruri, parcare gratuita cu o capacitate de pana la 80 locuri (in limita disponibilitatii).

 


Facilitati camere

Smart

Camerele sunt spatioase si confortabile, ofera vedere catre oras si dispun de mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 2 adulti + 1 copil (30-42m²).

Smart Mountain View

Camerele sunt spatioase si confortabile, ofera o priveliste spectaculoasa catre Muntii Pirin si dispun de mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 2 adulti + 1 copil (42-46m²).

Smart Junior Suite

Camerele sunt spatioase si confortabile, ofera vedere catre oras si dispun de un living generos cu fotolii si canapea separat de dormitor, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii (53-56m²).

Smart Junior Suite Mountain View

Camerele sunt spatioase si confortabile, ofera o priveliste spectaculoasa catre Muntii Pirin si dispun de un living generos cu fotolii si canapea separat de dormitor, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii (46-56m²).

Executive

Camere spatioase si confortabile decorate in stil contemporan, ofera o vedere superba catre orasul Bansko si dispun de o zona de relaxare, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 2 adulti + 1 copil (31-41m²).

Alpine Executive

Camere spatioase si confortabile decorate in stil contemporan, ofera o priveliste spectaculoasa catre Muntii Pirin si dispun de o zona de relaxare, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 2 adulti + 1 copil (30m²).

Executive Superior Suite

Camere spatioase si confortabile decorate in stil contemporan, ofera o vedere superba catre orasul Bansko si dispun de un living generos cu fotolii si canapea separat de dormitor, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii (31-63m²).

Executive Alpine Suite

Camere spatioase si confortabile decorate in stil contemporan, ofera o priveliste spectaculoasa catre Muntii Pirin si dispun de un living generos cu fotolii si canapea separat de dormitor, mini bar, ceainic si cafetiera, LCD TV cu programe prin satelit, aer conditionat, seif, balcon, uscator de par. Oaspetii se pot bucura si de facilitati precum halate de baie, papuci de casa si articole de toaleta gratuite. Grad de ocupare: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii (56-60m²).

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - BANSKO Bucuresti - Bansko; Autocar BANSKO - BUH Bansko - Bucuresti; Package commission; Rounding; Taxe Statiune

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Targu Mures catre Premier Luxury Mountain Resort, Bansko, Bulgaria

Solicita oferta